Fornøyde kunder

Hege Buer
CEO
«Jackon har benyttetAnnette Mohr Rekruttering AS ved flere sentrale leder- og fagspesialist rekrutteringer. Det benyttes en grundig metode gjennom hele prosessen som har sikret en oss riktig kompetanse og langsiktige ansettelser.»
Tore Lundestad
Havnedirektør
«Borg havn IKS er avhengig av gode medarbeidere for å sikre nødvendig vekst og utvikling. Vårt samarbeid er basert på god innsikt om oss og en treffsikker rekrutteringsmetodikk som har bidratt til langsiktige og riktige ansettelser over tid».

Kjell Arne Græsdal
Daglig leder
“Annette benytter en metode med bruk av kompetansekort der vi må velge de kritiske kompetansene for stillingen. Metoden er systematisk og gir stor grad av sporbarhet fra stillingsbeskrivelsen over i personprofilen og gjennom det kompetansebaserte intervjuet.”
Lasse Hansen
Adm.dir
“Vi har samarbeidet om rekrutteringer av ledere og fagspesialister gjennom mange år og det forteller alt.”
Mona Askmann
Adm.dir.
“Vi har benyttet Annette i flere oppdrag og er veldig fornøyde med prosess og leveranse. Grundighet og kvalitetsikring er viktig for oss”
Kristine Frøberg
VP HR, Strategy & Sustainability
“Som et børsnotert selskap med hovedkontor i Fredrikstad har selskapet en unik posisjon i distriktet og vi har et felles mål om å utvikle et attraktivt arbeidsmarked i Fredrikstad.  Samarbeid om rekrutteringer til hovedkontoret har bl.a. vært innen strategi og forretningsutvikling, ledelse for bærekraft, HR sjef og innen strategisk IT.”